Γεώργιος Βασιλάκης

Πρόεδρος, Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ)

Ο Γιώργος Βασιλάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης τον Ιανουάριο του 1972. Τρία χρόνια μετά η οικογένεια του μετακόμισε στην Αθήνα όπου έζησε έως τα 12 του χρόνια. Στα 13 του μετακόμισε σε μία επαρχιακή πόλη της Ελβετίας όπου ολοκλήρωσε τα σχολικά του χρόνια ως εσώκλειστος.

Εκεί έμαθε 3 ξένες γλώσσες και ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό στην φύση. Η καθαριότητα της χώρας αυτής αλλά και η περιβαλλοντική συνείδηση της πολιτείας και των πολιτών της είχαν μεγάλη επιρροή πάνω του.

Στα 19 του μετακόμισε στην Washington DC όπου σπούδασε Ιστορία και διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Georgetown. Πριν γυρίσει στην Ελλάδα για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, εργάστηκε για έναν χρόνο στην Ισπανία.

Μετά την θητεία του άρχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ξεκινώντας από την εταιρία Saab. Τα ταξίδια στην Σουηδία ήταν πολύ συχνά και εκεί προς μεγάλη του έκπληξη ήρθε κοντά σε μία ακόμα πιο ευαίσθητη περιβαλλοντικά κοινωνία.

Στα δέκα χρόνια που ακολούθησαν ανέλαβε το σύνολο των δραστηριοτήτων εμπορίας αυτοκινήτου του Ομίλου Βασιλάκη και παράλληλα εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου. Σήμερα διανύει την έβδομη χρονιά της θητείας του και κύριο του μέλημα είναι η ανανέωση του παλιού και ρυπογόνου στόλου οχημάτων στην χώρα μας αλλά και η βελτίωση της συντήρησης αυτού.