Στέφας Κωνσταντίνος

Μηχανολόγος Μηχανικός, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Τεχνικής Υποστήριξης, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Ο Κωνσταντίνος Στέφας είναι υπεύθυνος εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης των οίκων Honda και Mitsubishi Motors του κλάδου Automotive Consumer Solutions στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, κάτοχος MSc στην προηγμένη μηχανολογία οχημάτων του University of Sussex.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στον κλάδο των οχημάτων το 2006 από την εταιρία Mototrend, εισαγωγέα των μοτοσυκλετών Kymco στην ελληνική αγορά. Το 2009 ξεκίνησε να εργάζεται στον  Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναλαμβάνοντας την θέση του υπεύθυνου εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης των οχημάτων Mitsubishi Motors και Daimler Fuso Trucks.

Έχει ευρεία γνώση της μηχανολογίας επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων αναλαμβάνοντας την τελευταία δεκαετία καθήκοντα υπεύθυνου εκπαίδευσης για τους οίκους Mitsubishi Motors, Fuso Trucks, Honda Cars, Volvo/Renault Trucks & Bus.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής για τα μοντέλα EV & PHEV του οίκου Mitsubishi Motors και έχει μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση σε θέματα συντήρησης και επισκευής ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων.